Geef jouw badkamer een make-over met gekleurde tegels

Jouw badkamer moet een plek zijn waar je heerlijk tot rust kunt komen. Hier is geen plek voor saaiheid. Dus geef jouw montone badkamer een vrolijke make-over met gekleurde tegels. Zo stralen niet alleen de tegels, maar jij ook iedere keer als je de badkamer binnenstapt. Beloofd! Dus, laten we kleur bekennen en alle tips en tricks met je delen.

Kies jouw stijl

Tegels zijn er in ontzettend veel kleuren en stijlen. Genoeg manieren dus om de muur of vloer in jouw badkamer van wat kleur te voorzien. Wat dacht je van jaren 70 tegels in de badkamervloer of gekleurde hexagon tegels op de wand achter de douche? Of je nu kiest voor een basic kleur en mooi design of tegels in gewaagde kleuren, jouw badkamer wordt hoe dan ook een feest om naar te kijken!
 

Mix & match

Waarom zou je voor één kleur kiezen als je een heel palet tot je beschikking hebt? Mix & match verschillende kleuren en laat je creativiteit de vrije loop. Van diverse tinten groen gekleurde tegeltjes tot een prachtige mozaïek. Maak van jouw badkamermuur of badkamervloer iets unieks.
 

Grootse kleuren voor een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer? Ook dan staan gekleurde tegeltjes prachtig. Wist je dat dit een slimme manier is om je badkamer optisch groter te laten lijken? Kies voor lichte tinten zoals beige, pastelroze of mintgroen en sta versteld van het ruimtevergrotende effect. Kleine moeite, groot resultaat.
 

Durf het aan: donkere tegels

Gekleurde tegels in een donkere tint, dat is misschien een beetje spannend. Maar geloof ons, donkere tegels zijn dé manier om een vleugje luxe toe te voegen aan je badkamer. Wat dacht je van diepblauw, antracietgrijs of zelfs zwart? Combineer in met een stijlvol patroon en jouw chique oase van rust is een feit!
 

Alles uit handen, zodat jij kan genieten

Wist je dat Grando je ontzorgt van A tot Z? Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om jouw droombadkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met jou één team en bieden een passend advies op maat. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Wij overzien graag het hele traject. Dat scheelt je een hoop werk én zorgen. Dit vakmanschap verzorgen wij voor je met veel plezier, al meer dan 50 jaar lang.

Verbouwplannen? Maak een vrijblijvende afspraak om je wensen door te spreken.